PÄEVAKÄPP ⟩ Mõtlev mees Isaac otsib kõhupaitajat

lemmik.postimees.ee
Copy
Isaac.
Isaac. Foto: Pesaleidja/Facebook

Imeilusa musta-valge kasukaga ja suure roosa ninaga Isaac tundub kõrvaltvaatajale ideaalne laisa inimese kass. Kui vaatad telekat, naudib ta su kõrval diivanipadjal kõhusügamist ja ei nõua liiga palju tähelepanu, sest teab, et saab selle nii kui nii.

Tegelikult on see kõuts kaval karvapall, kes paneb su unustama, et sa pead kuskil olema või et sul on ka teisi kohustusi. Piisab vaid sellest, et ta vaatab sulle silma ning esimese pai järel hakkavad tema käpad koheselt sõtkuma. Kuidas selliselt rahustavalt ja mõnusalt pildilt küll pilku pöörata?

Isaacil on kerge agorafoobia ehk ta pelgab suuri ja avaraid ruume. Ta eelistab mitme seinaga pesasid ja väiksemaid ruume. Suures ruumis võib ta esmalt veidi ehmatada, aga tuttava keskkonnaga harjub ta ilusti. Vaatamata sellele väikesele veidrusele, armastab ta nii suuri kui väikeseid inimesi ning lähedust. See muidugi ei tähendaks, et ta ei vajaks veidi harjumisaega. Siiski võiks temast õiges kodus üks tõeliselt ideaalne diivanikass saada.

Kui soovid selle suure ja armsa, umbes 7.-8. aastase kassipoisiga lähemalt tutvuda, siis anna Pesaleidjale sellest märku ja täida loomasoovija küsimustik.

Isaac on igati valmis, et minna omaenda koju - ta on kiibistatud, vaktsineeritud, kastreeritud ning saanud ka regulaarselt parasiiditõrjeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles