PÄEVAKÄPP ⟩ Ka tige Tikker vajab armastust ja kodusoojust

lemmik.postimees.ee
Copy
Tiara.
Tiara. Foto: Pesaleidja/Facebook

Ütleme otse ja ilustamata - Tiara on tige. Ta sisiseb ja sülitab ja lendab. Kodusoojust väärib aga temagi.

Selline väike nunnu tuldsülgav draakon, lihtsalt paari aastase kassi kehas. Samas on teda vaadates selge, et ta tegelikult sügaval sisimas ei ole kuri. Seda reedab ta pilk. Ja see pilk on üsna kindlalt paaniliselt hirmunud. Tõenäoliselt ei ole ta tänaval ülemäära ilusat elanud ja ei tea, et inimesed on enamasti siiski head. Sülitamine ja sisin on lihtsalt enesekaitseks.

Kui teile väljakutsed meeldivad ja te Tiara koju viite, võib juhtuda, et saate paukuva voodialuse. Või kapitaguse. Sellest, et keegi inimestele lisaks majapidamises elab, saate aimu ainult täituva liivakasti ja tühjeneva toidukausi kaudu. Ajapikku, kui te järjekindlalt selle paukuva voodiga vestlete, jääb ta hääl ilmselt vaiksemaks. Kui julgus on kogutud, tuleb arglik kiisu lõpuks voodi alt välja. Selleks peab tulevane kodu olema üsna kannatlik, aga me Pesaleidja vabatahtlikud on suhteliselt kindlad, et see juhtub. Taolisi edulugusid on nende silmad aastate jooksul näinud lugematu arv kordi.

Kui olete taoliseks väljakutseks valmis, siis tutvuge Pesaleidja loovutuse tingimustega ja täitke loomasoovija küsimustik.

Tiara on steriliseeritud, kiibistatud, vaktsineeritud ning saanud järjepidevalt parasiiditõrjet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles