PÄEVAKÄPP ⟩ Kassipoja mõõtu tilluke Pintsel otsib päriskodu

lemmik.postimees.ee
Copy
Pintsel.
Pintsel. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Enamik kassihuvilisi leiab, et mustvalged kassid on liiga tavalised. No ei ole ju ühtegi värvilist triipu ega laiku!? Aga Pintslit nähes peavad ka need huvilised nentima, et Pintsel on oooooo kui fantastiline!

«Kas ta on kassipoeg? Nii pisikest kasvu!» küsivad osad. «Ei-ei, ta on ikka juba täiskasvanud kass. Lihtsalt väga pisikest kasvu,» vastavad turvakodu vabatahtlikud.

«Oi, vaadake, üks kass jookseb jooksurattal. Kes see küll on?» küsivad teised. «See on meie Pintsel. Vahva ja unikaalne kiisu, kes armastab meie seinal olevat jooksuratast,» vastavad vabatahtlikud seekord.

«Oeh, ta on nii tilluke ja ebamaine. Selline tunne nagu läheks kohe katki. Tahaks nii teda sülle võtta ja kaisutada, aga ta vist ei lase?» küsivad järgmised. «Jah, tõepoolest, Pintsel on hetkel veel ebakindel ja pelgab inimest, kuid see on vaid aja küsimus, millal kassike paikassiks saab. Pintsel armastab inimesi iga päev uudistada ja kui te teaksite, kui kiiresti Pintsel pärast turvakodusse tulemist peidust välja tuli ja rallirattale hüppas! Oeh, selle kiisu areng on kiire ja metsik! Hüppa parem Pintseli «vagunisse» ja hoia kinni – teie ühisest elust tuleks üks metsikult äge sõit!» rõhutavad vabatahtlikud kõigile!

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta ühendust aadressil info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles