PÄEVAKÄPP ⟩ Väike krutskimees Tupla otsib südamesõpru

lemmik.postimees.ee
Copy
Tupla.
Tupla. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Päriskodu otsingul on imevahva kassipoiss Tupla. Lubame sulle, et temaga juba igav ei hakka!

«Piuh-pauh, pane hästi tähele, noormees! Sina pead siit minu käpakoolist ühe hea õpetuse saama. Kas tahad olla üks aktiivne ja vinge kodukass, kelle trikke pere igal õhtul filmib ja Instagrami postitab?» küsis entusiastlikult turvakodus elav Punasaba, kes kasside käpakooli nimega «Krutskid» veab. Nimelt soovib Punasaba oma noorukestele järgijatele kõik oma paremad trikid selgeks õpetada enne kui ise päriskoju läheb.

Nooruke Tupla on seni Punasaba lemmikõpilane. Tupla oskab juba hästi Punasabaga mürada, teab kuidas tuleb teine neljakäpaline nurrik sabaga võttesse tõmmata ja siis vastavalt vajadusele kas pead limpsida või hoopis natukene mürada.

Ilmselt on Tupla Punasaba lemmikõpilane seetõttu, et ta on Punasabaga väga sarnane. Mõlemad punased vahvad poisid on aktiivsed, lustlikud ja peidavad endas imeliselt kihvti iseloomu. Ega naljalt pole just Punasaba saanud kasside käpakooli direktoriks ja Tupla parimaks õpilaseks!

Tupla on noor kass, kes esialgu on veidi uje, kuid rahulikumal hetkel naudib ka paitusi – no siis kui direktor Punasaba väikse vahetunni annab.

Kui sina sooviksid vahvale Tuplale päriskodu kinkida, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles