PÄEVAKÄPP ⟩ Väikene Ester loodab, et ka temale leidub oma koduke

lemmik.postimees.ee
Copy
Ester.
Ester. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Ehk saad just sina Esterile näidata, mis tunne on elada soojas ja hubases kodus, vabana hirmudest ja muredest?

Nääpsuke Ester elas mitu aastat Sillamäe tänavatel sõdurkassina, võideldes oma eksitentsi eest ning püüdes üle kavaldada kõiki neid asjaolusid, mis halastamatu teerullina võivad kodutu looma elu iga hetk puruks muljuda. Need, kes Esterit tunnevad, teavad et ta on erakordselt arukas ja kaval kass. Läks kaua enne, kui Ester hakkas usaldama üht inimest, kes teda toitis ja aidata soovis. Sellel isikul lubas kiisutüdruk ennast ka paitada, otsis tema seltsi ja nühkis vastu sääri. Koostöös toitjaga püüti kassike kinni ja viidi turvakodu hoole alla.

Arusaadavalt oli Ester esialgu segaduses, kuid on hakanud nüüd väga armsaid edusamme tegema. Enam ta ei peitu sügavale pessa, vaid uudistab ringi ja vaatab, mida elul on talle veel pakkuda. Meie loodame väga, et Ester saab aru vabatahtlike headest kavatsustest ning hakkab kahejalgseid usaldama.

Nääpsuke Ester on väga liigutav kiisutüdruk. Oma toitjat usaldades demonstreeris ta, et tegelikult ei taha olla umbusaldav kass-sõdur – ta tahab inimese headust, hoolitsust, armastust.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta turvakoduga ühendust aadressil info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles