KAS SINA SAAD AIDATA? ⟩ Koer Graf vajab peagi lohutust

lemmik.postimees.ee
Copy
Koer Graf.
Koer Graf. Foto: Eesti Loomaakaitse Selts

Graf veel ise ei teagi, kuid teda ootab ees kurb hetk - tema omaniku lahkumine meie hulgast. Koera omanik põeb neljanda staadiumi vähki ning loodab väga, et leiab veel enne oma parimale sõbrale hea kodu.

Graf on 4 aastane härra ja on seega enda parimas aastais isane hunditüüpi koer. Koer on vaktsineeritud ja kastreeritud.

Ta on õpetatud ja üldiselt on ta igati tubli, tore ja sõbralik poiss - oskab jalutada rihmas, on harjunud lastega, armastab kammimist ja autoga sõitu. Koer on elanud küll õues, kuid kuuti ta ei tunnista - eelistab olla kuuris või esikus.

Koerahärra elab koos oma perenaisega Vormsil, kuid on nõus kolima ka mandrile. Kõige olulisem on leida kodu, kes on valmis pakkuma koerale lohutust ja mõnusat elu kuni tema elupäevade lõpuni.

Kui leiad, et Grafist võiks saada sinu pereliige, siis kirjuta Eesti Loomakaitse Seltsile ja küsi rohkem informatsiooni aaddressilt info@loomakaitse.ee.

Eesti Loomakaitse Seltsi kommunikatsiooni- ja turundusjuht Geit Karurahu ütles Lemmikule kommentaariks, et haigete koeraomanike pöördumised on suhteliselt uus, kuid igati tervitatav nähtus, sest alati on probleemidega parem tegeleda ennetavalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles