PÄEVAKÄPP ⟩ Krutskeid täis vennad tahaksid koos uude koju

lemmik.postimees.ee
Copy
Polkadot ja Ethereum.
Polkadot ja Ethereum. Foto: Pesaleidja

Polkadot ja Ethereum on pisikesed tegusad konkureerivad vennakesed, kes liiguvad ühes suunas jõudmaks maailma parimasse koju.

Nad on vahvad ja noored 4-kuused poiskesed, kes küll tuduvad, mängivad kahekesi koos nagu maailma parimad sõbrad ikka, aga Polkadot on palju julgem ja uudishimulikum. Mõlemad vennad armastavad mänguhiirtega lustida ja hääästi mõnusalt käpad ristis leboasendis kiisupesadel põõnata.

Vennakeste elu on olnud küll lühike, aga juba on nad koos palju kogenud - alles kuu aega tagasi elasid nad koos ema ja õega veel Türi tänavatel, kolisid seejärel Viljandi varjupaika ning kui keegi neid enda omadeks ei tunnistanud, võtsid sammud pealinna poole, et terve pere maailma parimad kodud leiaks.

Pesaleidja sõnul sobivad vennad kaasaegsesse perre, kus ei kardeta kassipoegade poolt põhjustatud majanduslikku kahju: «Vennakeste väärtus pere lemmikuna kasvab ajas nii palju, et see korvab igasuguse majandusliku kahju laua pealt maha aetud vaasi või paari kriimu näol kardinas. Pere kahejalgsed peavad olema suutelised sellest iganenud hirmust üle olema ja võtma kiisupoegade puhul seda kui paratamatut, sest ükski diivan ei ole väärtuslikum kui perre lisanduvate sõprade poolt pakutav selts ja naljakad elamused.»

Poisid sobivad seltsiks ka peres juba ees ootavale kiisule, sest saavad kõigiga hästi läbi.

Kui soovid oma perre selliseid vahvaid vennakesi, vaata lähemalt nende profiili Pesaleidja kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles