PILT ⟩ Tallinna bussijaamas paugutanud rootslase koer ootab varjupaigas peremeest

lemmik.postimees.ee
Copy
Varjupaika toodud koer.
Varjupaika toodud koer. Foto: Tallinna loomade varjupaik

Tallinna loomade varjupaigas ootab omanikku koer, kellega koos olnud mees tulistas Tallinna bussijaamas relvataolise esemega lasu asfaldile, kuna teda koos koeraga bussi ei lubatud.

Politsei pidas relvataolise esemega kodaniku kinni 26. jaanuaril ja viis temaga koos olnud koera Tallinna loomade varjupaika.

Varjupaiga esindaja Margot ütles Lemmikule, et koer on väga sõbralik. Esindaja sõnul selgus koera kiipi kontrollides, et tema omanikuks ei ole märgitud kinnipeetud mees, vaid keegi vene kodanik.

Varjupaiga töötajad on üritanud koera omanikuks märgitud kodanikku korduvalt kätte saada, et ta saaks koerale järele tulla, kuid tema telefon on olnud välja lülitatud. «Seni oleme teadmatuses. Kaks nädalat on see aeg, mil omanik võib välja ilmuda.»

Seega pole ka teada, miks oli koer koos relvataolist eset kasutanud mehega, kes on politsei pressiteate andmetel Rootsi kodanik. Varjupaiga esindaja arvas, et ehk loobus omanik oma koerast.

Koer on segavereline, musta värvi, emane, keskmist kasvu ja üle viie aasta vana.

Kesklinna politseijaoskonna politseipatrullid said 26. jaanuari hommikul kõrgeima prioriteediga väljakutse Tallinna bussijaama, kus 32-aastane mees soovis minna bussi koos suukorvita koeraga. Järgmisel hetkel võttis mees seljakotist välja stardipüstoli ning tulistas sellega asfaldile. Keegi sündmuses viga ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles