PÄEVAKÄPP ⟩ Kodukassi diplomiga Sören ootab turvakodus uut võimalust

lemmik.postimees.ee
Copy
Sören.
Sören. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Sören on kodukassi diplomiga nurrik, kellel on CV-s kirjas ka mitmeaastane kogemus kodukiisuna.

Kassikese elutee algas Viimsi koloonias, kust ta viis aastat tagasi päästeti ja turvakodusse vabatahtlike hoole alla viidi. Sören leidis oma inimese, kuid sel aastal tekkisid omanikul tervisehäired, mistõttu ei saanud ta enam lemmiku eest hoolitseda. Nüüd ootab kassipoiss turvakodus uut võimalust.

Sören on mänguhimuline, uudishimulik ja seltsiv loom, kes kuulub sõbraliku naabrikassi alamliiki. Ta on teiste nurrikute hulgas populaarne ja sõpradele meeldivad väga tema postitused Kassbookis (ehk kasside Facebookis).

Üks nurriku Kassbooki-sõpradest iseloomustab teda nõnda: «Sören on hea semu, kellega läheksin iga kell koos hiirejahile. Temaga on kerge läbi saada ja meil on koos alati millestki nurruda. Igatahes meie seltskonnas on ta oma poiss.» 

Aeg-ajalt käivad Sörenil peal ka omaette uitamise hood. Siis sarnaneb ta Oskar Lutsu romaanist «Kevade» tuntud Arno Talile. Sellises tujus tahab nurrik vaikselt mõtiskleda või aknalaual lesides langevaid sügislehti vaadelda.

Samuti on Sören eluolu muutuse tõttu uute inimestega veel natuke uje, aga lubab siiski endale pai teha. Sörenil on vasakus silmas üks vana vigastus, kuid see tema igapäevaelu ei sega.

Kuna Sörenile on kodukassi amet tuttav, arvavad turvakodu vabatahtlikud, et uues elukohas ei tohiks erilisi probleeme tekkida. Sörenile sobiks kodu, kus on teine kass või kassid teda juba ootamas, sest ta vajab sõprade seltsi. Nurruke ootab pikisilmi uut võimalust, sest kodu kaotamine on kassile sama raske kui inimesele.

Kui soovid talle kodu pakkuda, siis palun kirjuta meiliaadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles