PÄEVAKÄPP Oma inimeste otsingul on kassikolooniast päästetud imeilus Pilleriin

lemmik.postimees.ee
Copy
Pilleriin.
Pilleriin. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Täpselt aasta tagasi asusid turvakodu vabatahtlikud päästma suurt 23-kassilist Anija kassikolooniat. Üks suur kamp triibulisi kiisusid, sekka mõned üksikud mustvalged hurmurid. Selle seltskonna üks ebamaine hing on ka tänase jutu peategelane - Pilleriin.

Kui esialgu oli Pilleriin koloonia kõige tagasihoidlikum kass, siis nüüd on ta teinud juba suuri arenguid ja heameelega veedab aega inimese seltsis. Kassitirts uudistab igapäev inimese tegevusi, kuid hetkel veel pelgab oma südant kellelegi kinkida. Ja miks ta peakski, kui ta pole veel oma inimesi leidnud, kes oma südame hellalt temalegi usaldaks?

Nüüd otsimegi neid toredaid inimesi, kes Pilleriinile päriskodu võiksid pakkuda! Täielik inimese usaldama õppimine toimub alati oma kodus koos oma inimestega, seega on Pilleriini jaoks oma inimeste leidmine eriti oluline! Nurrikul oleks hea meel, kui kodus oleks ees juba sõbralik kass, kes Pilleriinile julgust juurde annaks. Üheskoos on ju vahva ringi trallida ja maailma avastada ning muidugi on oluline faktor see, et Pilleriin armastab väga teisi kasse!

Kui soovid Pilleriinile kodu pakkuda, siis palun võta turvakoduga ühendust aadressil info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles