PÄEVAKÄPP ⟩ Sillamäe kassikolooniast pärit Herman loodab uuel aastal päriskodu leida

lemmik.postimees.ee
Copy
Herman.
Herman. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Endise tänavakassina oli Herman esialgu veel inimeste suhtes umbusklik, kuid tema kohta kehtib väga hästi eestlaslik ütlus «vaga vesi, sügav põhi».

2020. aasta kevadel asus MTÜ Kasside Turvakodu päästma Tallinnas, Sillamäel kassikolooniat. Üks selle kamba kiisukesi oli mustvalge noor kassipoiss Herman.

Herman on väga uudishimulik ja mänguhimuline, mistõttu tunneb ta inimesega seltsimise vastu väga suurt huvi. Nüüdseks võib Hermani kohata inimesi uudistamas ning käpaga asju ajamas. 

Näiteks oskab Herman väga hästi konserve ritta seada, kausse sirgelt järjestusse lükata ning isegi kõik pallid toob ta oma käpaga peidukatest välja. 

«Oleme kindlad, et mõne mängutuuri pärast libiseb Herman sujuvalt paikäe alla ning saab oma elu esimesed paitused. Ta teeb ju iga päev väikseid samme inimestega sõbraks saamisel!» kirjutas turvakodu Facebooki postituses.

Teiste kassidega on Herman turvakodus väga sõbralik – nendega saab mängida, nende kaisus magada ning üheskoos igasugu seiklusi ette võtta! Herman õppis kiiresti ära ka jooksuratta kasutamise ja teeb igapäevaselt trenni. 

Kui sooviksid Hermanile kodu pakkuda, kirjuta aadressil info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles