USKUMATU LUGU ⟩ Tšehhimaal aetakse taga hirve, kes varastas jahimehelt relva

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Hirv. Pilt on illustreeriv
Hirv. Pilt on illustreeriv Foto: Shutterstock

Tšehhis sattus üks jahimees ootamatusse olukorda, kui hirv haaras relva hoopis oma sarvede vahele ja põgenes sellega metsa. 

Lõuna-Tšehhi piirkonnapolitsei ütles, et jahimees võttis ametivõimudega ühendust ja jutustas neile loo sellest, kuidas ta Horni Plana küla lähedal jahipidamisel relvast ilma jäi, vahendas Upi.

Jahimehe sõnul ehmatas üks tema rühma jahikoertest metsa all jalutanud isashirve, kes seepeale paaniliselt jahimehe poole jooksis. 

Hirve sarved takerdusid hetkeks jahimehe varrukasse ning nende külge jäi mehele kuuluv Horneti vintpüss, mis libises mehel vasakult õlalt maha.

Loom jooksis edasi metsa jahimehe laadimata püss sarvede küljes tolknemas. Jahimehed otsisid muidugi metsa läbi, kuid relva ei leidnud. 

Politsei sõnul teatas üks teine jahimees neile, et nägi umbes kilomeetri kaugusel sündmuspaigast hirve, kelle sarvede küljes rippus jahirelv. Kuid ka sel jahimehel ei õnnestunud relva hirvelt tagasi saada, teatas Tšehhi politsei pressiteates.

Uurijate sõnul oli jahimees vastavalt Tšehhi tulirelvade ja laskemoona seadusele kohustatud neile teatama, et kaotas püssi. Nüüd ootab politsei, et hirv vabaneks oma sarvede küljes olevast relvast, ning relva leidja tooks selle võimuesindajatele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles