ASITÕENDID ⟩ Inglanna tunneb oma kassi ulaka kombe pärast naabrite ees piinlikkust

Elu24
Copy
Noor inglanna oma ulaka kassiga.
Noor inglanna oma ulaka kassiga. Foto: Georgia Careless / SWNS.COM/Scanpix

Inglismaal elav 21-aastane Georgia on kassiomanik, kelle lemmikul on omapärane ja ulakas komme. Sellepärast tunneb noor neiu oma naabrite ees piinlikkust.

Georgia 7-aastane kass Kee Kee on leidnud endale eriskummalise «hobi». Nimelt on kassil kombeks naabrite kodudest näpata asju ja need siis rahumeeli koju tassida, vahendab Metro.

7-aastane Kee Kee, kellel on ulakas komme.
7-aastane Kee Kee, kellel on ulakas komme. Foto: Georgia Careless / SWNS.COM/Scanpix

Kuid piinlikuks teeb olukorra see, et lisaks sokkidele ja hommikumantlivööle, on Kee Kee koju tassinud ka aluspükse ja isegi terve bikiinikomplekti.

Asitõendid ehk esemed, mis Kee Kee on naabrite juurest koju tassinud.
Asitõendid ehk esemed, mis Kee Kee on naabrite juurest koju tassinud. Foto: Georgia Careless / SWNS.COM/Scanpix

Inglanna on pakkunud välja, et Kee Kee siseneb naabrite kodudesse lahtiste uste ja akende kaudu. Seetõttu on kassi kõige tõhusam aastaaeg suvi, kus uksed ja aknad on tema jaoks suurema tõenäosusega avatud.

Kuna Kee Kee tassis koju ka hinnalise Ted Bakeri bikiinikomplekti, pani lemmik Georgia veidi piinlikku olukorda. Õnneks sai Georgia bikiinikomplekti Facebooki abiga omanikule tagastatud.

7-aastane Kee Kee ühe oma «varandusega».
7-aastane Kee Kee ühe oma «varandusega». Foto: Georgia Careless / SWNS.COM/Scanpix

«Ta on nutikas ja tundub, et ta ei jää kunagi vahele,» kirjeldas Georgia oma lemmikut ja lisas, «üks päev tõi ta poole tunni jooksul meile kaheksa paari sokke, sokk soki haaval.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles