PÄEVAKÄPP ⟩ Tugev allergia sundis pere tegema südantmurdva otsuse

lemmik.postimees.ee
Copy
Kassikesel on kotid juba pakitud ja aeg on minna uude koju.
Kassikesel on kotid juba pakitud ja aeg on minna uude koju. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Iga loomaomaniku suurim hirm on hetk, kui pead oma lemmikust loobuma. Silver on paimaias, leplik ja inimese lähedust armastav kassipoiss, kellest pere peab allergia tõttu loobuma, vahendas MTÜ Kasside Turvakodu Facebooki postituses.

Kassikese omanike perre sündis laps, kellel avastati nii tugev allergia, et elu koos senise pesamuna - kassiga, muutus võimatuks, ütles mtü.

«Kui Su süda on kistud kaheks ning tead, et häid valikuid siin ei olegi,» kirjutas mtü. 

Väikese Silveri elu on kohe täielikult pöördumas. Tema pere kõige pisemal liikmel on ohtlik allergia ning Silver peab leidma uue päriskodu. Ainuüksi koduvahetus on Silveri jaoks stressi tekitav, kuid turvakodusse tulemine oleks tema jaoks lihtsalt kohutav, sõnas mtü.

Kassike on hoolitsetud ja veidikene ärahellitatud nurrupall, kes naudib ülekõige inimesega koos olemas. Silveri päeva tipphetked on need, kui saab perenaise süles telekat vaadata ja nurruda.

Silver on iga paituse ja silituse eest ülimalt tänulik ning näitab oma tänu välja sellega, et pole elus ühtegi pahandust teinud! Umbes 6 kilone, igati kauni välimusega ja ümmarguste armastavate silmadega kassihärra otsib armastava ja rahuliku õhkkonnaga kodu, kus saaks oma kiindumust ja tänulikkust avaldada nurrumise ja inimese lähedal olemisega.

Kui sooviksid Silverile päriskodu kinkida, kirjuta aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles