Kaks agressiivset hulkurkoera hoiavad Viimsi rahvast hirmu all

lemmik.postimees.ee
Copy
Labrador retriiver.
Labrador retriiver. Foto: Shutterstock

Viimsi vallavalitsus hoiatab elanikke kahe suuremat kasvu labradori retriiveri tõugu või selle tõuga sarnase välimusega koera eest. Siiani on koeri nähtud hulkumas Haabneeme alevikus, Hundi teel ja selle ümbruses ning Pringi külas. Koerad on agressiivsed ja võivad rünnata nii inimesi kui ka teisi loomi, hoiatab Viimsi vald elanikke Facebooki postituses.

Juhul kui märkate eelpool kirjeldatud koeri hulkumas, palume kohe sellest teavitada Loomade Hoiupaika numbril 631 4747, kes saadab välja loomapüüdjad. Hoiupaiga telefon töötab ööpäev läbi.

Tähelepanelikud lugejad seostavad seda hoiatust nädal tagasi, 26. oktoobril aset leidnud sündmusega.

«Hetk tagasi puresid Hundi teel, Nurme lähistel, kaks koera naisterahvast. Viimane lamas teel, kaitses nägu, kuid koerad jätkasid puremist. Õnneks autojuhid peatusid ja sekkusid. Koerad panid jooksu. Kiirabi ja politsei saabus. Naisterahvas elus, verine, riided katki, šokis,» kirjeldas juhtunut Facebooki postituse autor Tairi Tonkson.

Naise sõnul olevat ka tol korral tegu olnud kahe labradori retriiveri tõugu koeraga.

«Seal paari sammu kaugusel on lasteaed! Iga päev liiguvad väikesed lapsed aeda ja ratastel koju. Kohutav mõelda, kui seal maas oleks lamanud väike laps nende kahe koera pureda,» kirjeldas Tonkson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles