Loomaomanik šokeeris Valnerit: ta ütles, et kasside saatus ongi auto alla jääda

lemmik.postimees.ee
Copy
Kassipoeg vigastatud
Kassipoeg vigastatud Foto: Heiki Valner / Facebook

«Tapke mu kass ära! Mina ta ravi eest küll ei maksa!» sõnas kassiomanik loomaaktivist Heiki Valneri sõnul, kui lemmik loomaarsti juurde toodi.

«Mul pole raha ja kes see ikka nende loomade eest enne maksnud on? Pange kohe magama! Igasugune ravi ja hilisem puuris pidamine on piinamine!» kirjeldas Valner loomaarsti juurde saabunud kassiomaniku sõnu.

Mehel olevat ennegi kasse olnud, kuid naabrite sõnul lõpetasid nad kõik autorataste all. Mees ei teinud sellest ka ise saladust. «Kassid ongi õues ja püüavad hiiri! Nende saatus ongi auto alla jääda,» olevat mees Valneri sõnul öelnud.

20. oktoobril jäi auto alla mehe viimane kass, Annabel. Pealtnägijate sõnul oli kiisu lausa kahe masina käest tugeva löögi saanud. Mõistagi teeb taoline asi igale elusolendile palju viga, aga Annabel ei kavatsenud tõsistest vigastustest hoolimata alla anda.

Eduard Niitov: "Tapke mu kass ära! Mina ta ravi eest küll ei maksa!" Valga linna Metsa uulitsal oma pensionäripõlve...

Posted by Heiki Valner on Kolmapäev, 21. Oktoober 2020

«Kassiomanik tuli ka kliinikusse räuskama nagu õige mees kunagi. Loomaarst Jaan Luht, kes on kõva närvi ja rahuliku meelega mees, suutis mehe ümber veenda ja nii Annabel Loomapäästegrupile loovutatigi,» sõnas Valner.

Nüüd aga vajab Loomapääste heade inimeste abi Annabeli abistamiseks ja uue kodu leidmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles