PÄEVAKÄPP ⟩ Meisi päevad hoiukodus on loetud ja uue kodu leidmine ajakriitiline

lemmik.postimees.ee
Copy
Meisi.
Meisi. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

​Augustikuus võttis MTÜ Kasside Turvakodu ette võimatuna näiva katsumuse ning asus päästma 43-pealist kassikolooniat. Üks nendest imekaunitest abivajajatest oli väikene Meisi. Nii nagu teisedki tema kaaslased, kolis ka Meisi hoiukodusse, et saada vajalikud protseduurid, kohaneda uue eluga ning mis peamine - oodata päriskodu!

Meisi on veetnud mõned nädalad hoiukodus ja nautinud elu täiel rinnal - voodis päikselaigus kõht püsti tudumist võib vist nimetada tema lemmiktegevuseks. Kuid seda idülli varjutab hoiukodus üks suur mure. Hoiukodus on ka pere isiklik kiisu, kes ei ole siiani suutnud kuidagi Meisi kohaloluga leppida.

Vaene kassike on nii häiritud, et suur stress on põhjustanud talle põiepõletiku - ohtliku haiguse, mis õigeaegse tegutsemiseta võib suuremaid probleeme tekitada. Nüüd olemegi kõik ühe suure mure ees, Meisi peab hoiukodust kiiremas korras lahkuma. 

Kuna MTÜ-l ei ole hetkel ühtegi vaba hoiukodu, siis loodame kogu südamest, et Meisi saab juba lähipäevil võtta kodutee käppade alla. Meisi on ära teeninud kodukassi diplomi ning paikursusedki cum laude lõpetatud.

Meisi peakene sobib väga ideaalselt inimese peopessa ja siis ei jäägi muud üle, kui muudkui silitada ja silitada seda armast peakest. Öösiti armastab Meisi kaisus tududa ning nurrumootorgi on kassitirtsul töökorras. Kassike viskab kasvõi sekundi pealt potsti pikali, et paituseid saada!

MTÜ leiab, et Meisi oleks ideaalne sõber ja kodukass ning loodab, et Sina arvad sama! Meisi vajab hädasti päris oma kodu ning MTÜ loodab, et Sina aitad kassikese praegusest keerulisest olukorrast välja!

Päriskodu pakkumiseks kirjuta Meisile aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles