PÄEVAKÄPP ⟩ Paimaias Liise on päris oma paitaja otsingutel

lemmik.postimees.ee
Copy
Liise.
Liise. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

MTÜ Kasside Turvakodu otsib Facebooki vahendusel kodu «paisõltuvusse nakatunud kass Liisele».

«On ju teada, et kõik meie hoole alla jõudvad kassid saavad esmajärjekorras registreeritud meie mitteametlikele paikursustele. Igaühe personaalne õpe kestab kogu turvakodus oleku aja ning lõpeb varem või hiljem paisõltuvusega. Meie üks kõige värskemaid paikursuse priimuseid on muidugi meie imehabras Liise!» lisas MTÜ Liise kirjeldusele.

Veel mõned kuud tagasi võis Liisekest kohata vaid kratsipuu kõrgemal astmel hirmunult paikätt vaatamas. Nii kui paikäsi lähenes, pani Liise jooksu, sest tema ju ei teadnud, mida see paikäsi teha võib. Paitused olid midagi, mille olemasolust Liise veel ei teadnud.

Asjaliku õpilasena on aga Liise kihutanud raketina kõigi paisõltlastest staaride hulka ning paitused on tema jaoks midagi, millest küllalt ei saa! Jah, Liisel on siiani aeg-ajalt ebakindlaid hetki, kuid kui paisessioon juba alustatud, siis on kindel, et sellest sessioonist saab maraton, mitte sprint! 

Meie väike habras paisõltlane tahaks väga juba päris oma inimese paitusi nautida ning saada edasi ka Paiülikooli. Räägitakse, et Paiülikool on edasijõudnute paikursus, mis viiakse läbi iga kassi isiklikus päriskodus. Meie annaksime Liisele küll soovituskirja Paiülikooli astumiseks ning stipendium turvakodust lahkumiseks on juba hakkamas!

Liise kodupakkumised: info@kassideturvakodu.ee

Rohkem pilte Liisest kodulehel: https://kassideturvakodu.ee/62098/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles