PÄEVAKÄPP ⟩ Imeilus Klaus otsib väärilist kodu

lemmik.postimees.ee
Copy
Klaus.
Klaus. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

«Ohhooo, kes see kaunike siin küll on?» mõtlevad kõik, kes MTÜ Kasside Turvakodus elavat imekaunist Klausi kohtavad. Sellel hetkel jääb tavaliselt süda seisma, hing kinni ja maailm peatub. «Kust nii kaunid kassid küll tulevad?» küsitakse. 

Vastust ei pea muidugi kaugelt otsima, sest kõik kinnitavad üheskoos: «Ikka Kasside Turvakodust!».

Lisaks Klausi kaunile kasukale on kassike kaunis nii seest kui väljast! Kui esialgu oli nurrumootor turvakodusse jõudes ehmunud ning teda võis enamasti pesadest peidust otsida, siis mida aeg edasi, seda julgemaks muutus ka Klaus.

Kõigepealt näidati vilksamisi oma kaunist kasukat, siis juba seisti pikalt keset tuba ja vaadati umbusuga, mis imeloom see inimene on. Peale pikka vaatlust sai Klaus kinnitust, et inimloom on täitsa äge olen, hakkas Klaus mõtlema ka sõprussuhete loomisele.

Nüüd ei olegi enam imekspandav, kui väike Klaus inimesi läbitungivalt piilub. Kassipoiss tahab lihtsalt mängida ja pehmeid paitusi saada! Ooo, seda uhket Klausi nägu, kui kassike pehmeid paitusi saab… Nagu oleks olümpial medali võitnud! Ja eks ta ju selle vääriline ole ka, kui paikursused kiitusega lõpetad ja igaveseks pailõksu jääd!

Väike Klaus otsib nüüd päris oma kodukest! Kui Sina tahaksid talle päriskodu pakkuda, kirjuta aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles