VIDEO ⟩ Kanada paar avastas tagaaiast basseinis supleva põdra

, reporter-toimetaja
Copy
Foto: Kaader videost

Paul Koch valmistas koos oma naisega parajasti hommikusööki, kui nad oma Kanadas Ottawa linnas asuva kodu köögiaknast välja vaatasid ning ei suutnud oma silmi uskuda, vahendas veebileht The Irfo.

Nende maja taga asuvas basseinis mässas vees suur kogu, kes oli takerdunud kattesse, mis basseini sodi eest kaitses. Paari suureks üllatuseks selgus, et tegu on põdraga ning Paul tormas hädasolevale loomale appi. 

Mees tõmbas katte eemale ning põder jätkas oma pooleli jäänud suplust, laskamata ennast inimestest häirida. Paar kartis, et põder ei suuda iseseisvalt basseinist välja ronida ning nad kutsusid kohale politsei ja loomapäästjad. 

Kuna loom oli vees, ei tahetud teda mingil juhul uinutada ning jäädi lootma, et põder siiski omal jõul basseinist väljub. Selgus, et ta vajaski lihtsalt rohkem aega. Põder kümbles basseinis kolm ja pool tundi ning astus seejärel rahulikult veest välja, hüppas üle aia ning läinud ta oligi.

Politsei andis hiljem Paulile teada, et põdraga on kõik korras, teda nähti turvaliselt tagasi metsa suundumas. Basseinil nii hästi ei läinud – selle põhja jäid põdrast maha kaks kabjasuurust auku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles