LÕBUS VIDEO ⟩ Pakki kohale toimetav kuller ei suutnud oma silmi uskuda, kui talle uks avati

, reporter-toimetaja
Copy
Foto: Kaader videost

Naljakas vahejuhtum leidis aset Hiinas, kus pere neljajalgne sõber, Saksa lambakoer Nuomi, pidas üksinda kodus olles täiesti loomulikuks, et kulleri saabudes tuleb tal pakk endal vastu võtta.

Valvekaamera lindistuselt võib näha, kuidas Naomi kodus rahulikult pikutab, kuid uksele koputamist kuuldes püsti hüppab ning seejärel mängleva kergusega ukse avab. Ukse taga sesisev kuller on enam kui imestunud ning annab paki tõrkumata koerale üle.

Kui mees püüab uudishimulikult tuppa vaadata, et kas ka pererahvas kodus on, haugatab Naomi hoiatavalt ning kuller teeb kiirelt minekut. Taibukas koer lükkab seejärel ukse korralikult kinni ning viib saadetise tuppa.

Peale video vaatamaist arvasid nii mõnedki, et tegu on lavastusega ning kuller on tegelikult koera omanik. Nii see siiski ei ole. Naomi ongi väga nutikas koer ning aitab oma perekonda mitmel viisil. Kohalik televisioon näitas Naomist valminud videolõiku  saates Morning Post, kus sai sõna ka Naomiga kohtunud kuller. «Ma olin tõsiselt ehmunud. Mul ei olnud isegi aega kviitungit küsida,» naljatles mees.

Koera omanik viis Naomi hiljem ka kulleriga kohtuma, kes talle maiuseid andis ning tõdes, et tegu on väga sõbraliku koeraga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles