VIDEO ⟩ Ooperilaulja eeldustega eesel tänas porgandeid toonud meest kauni aariaga

, reporter-toimetaja
Copy
Foto: Kaader videost

Eesli hääl ei ole just loomariigi kauneim, kuid erandeid leidub ka nende seas. Üks kaunihäälne isend nimega Harriet elab Iirimaal. 

Loodusfotograaf Martin Stanton oli parajasti koos kaameraga looduses ringi uitamas, kui ta kohtas kodulähedal põllul toredat eeslit. Mehele hakkas sõbralik loom kohe meeldima. «Ma olen suur loomaarmastaja. Kui Harrieti nägin, otsustasin talle järgmisel päeval porgandeid tuua,» rääkis mees Dodole. Sellest ajast alates külastab fotograaf eeslit tihedasti ning on võtnud isegi aega, et tema omanikega kohtuda, kes on tema sõnade kohaselt äärmiselt toredad inimesed ning hoolitsevad eesli eest suurepäraselt.

Mehe sõnul on Harriet väga ära hellitatud ning ta aitavat ka ise sellele kõvasti kaasa: «Ma olen Harrieti nüüd juba terve aasta tundnud ning toon talle külla tulles alati maiuseid kaasa.»

Hiljuti tegi Harriet mehele vastutasuks unustamatu kingituse. Selgub, et sel eeslil on imekaunis lauluhääl ning ta lasi Martini jaoks sellel kaunilt kõlada, tänades sellega meest kõikide maitsvate kingituste eest, millega südamlik fotograaf oli teda kostitanud.

Kuigi Harriet ei pruugi veel lähitulevikus plaadilepingut sõlmida, pani see Martinit teda veelgi enam armastama: «See oli esimene kord, kui ma teda laulmas kuulsin,» rääkis mees. «Ma ei suutnud naermist lõpetada. Ta on täiesti jumalik. Nii sõbralik ja leebe.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles