KASVATAD KÕRVITSAID? ⟩ Loomaaia asukad ootavad pikisilmi aiaande, transport on tasuta!

, reporter-toimetaja
Copy
Jääkaru kõrvitsaga maiustamas.
Jääkaru kõrvitsaga maiustamas. Foto: Tallinna loomaaed

Kõrvits on loomaaia loomadele suurepäraseks maiuspalaks. Kõrvitsat armastavad nii hiired, linnud, karud kui elevandid. Nad kõik ootavad sinu heldet panust nende söögilaua rikastamiseks ning 31. oktoobril toimuva kõrvitsapäeva pidustusteks!

Kui sinu aias on sel sügisel kõrvitsaid või muid hästisäilivaid aiasaadusi, mida tahaksid maiastele loomaaia asukatele saata, siis võta osa kõrvitsakampaaniast! Kampaaniast võib osa võtta igaüks! Osalemiseks täida registreerimisvorm.

Kuna osavõtt on aasta-aastalt aina suurenenud ning muutunud populaarseks ühistegevuseks nii eraisikute, lasteaedade ja koolide kui ka seltside seas, siis selleks, et teada ja näha, kus Eestis kõige tublimad kõrvitsakasvatajad asuvad, on loomaaed loonud Eesti interaktiivse kaardi.

Arvukad kõrvitsasaagid jõuavad loomaeda ka sel aastal loomaaia hea koostööpartneri kullerfirma DPD Eesti kaasabil, kes on kõrvitsate transporti korraldanud juba 2013. aastast.

Kõrvitsate transport toimub ajavahemikul 14.09.– 8.11.2020. Transpordi tellijatega võetakse ühendust.

Juur- ja puuviljad võib tuua ka loomaaia põhjaväravasse, Paldiski mnt 145.

Samuti on kõik loomasõbrad oodatud loomaaia traditsioonilisele kõrvitsapeole, mis toimub sel aastal 31. oktoobril.

Tallinna Loomaaed kutsub sel päeval kõiki huvilisi mõnusale jalutuskäigule, kus saab uudistada, kuidas loomad tänulikkusega kingitud kõrvitsad vastu võtavad. Kõrvitsapidu pakub loomadele lõbusat mängulusti ja rikkalikku toidulauda ning külastajad saavad jälgida loomade toitumiskäitumist ja kuulata loomaaednike jutte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles