PÄEVAKÄPP ⟩ Hella hingega Leia soovib leida kodu, kus ei kiusataks

, reporter-toimetaja
Copy
Leia.
Leia. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Õrna olemisega Leia on Kasside Turvakodus mürgeldavate kasside seas õnnetu ja hirmul. Kiisu otsib kodu, kus saaks hirmuvabalt paisid nautida.

Väike Leia saabus Kasside Turvakodu hoole alla kevadel 21-pealisest Anija kassikolooniast. Kui esialgu oli Leia arglik ja kartis inimesi, siis nüüdseks on turvakodu töötajad näinud kassitirtsu hella ja ebamaist iseloomu. Leia peab väga lugu paitustest ja eriti naudib ta kõrvasügamisi. Oi, kuidas Leia võikski jääda hellalt paitusi nautima, aga...

Aga seesugused hellad kassikesed on sageli need, kes satuvad teiste kasside kiusu ohvriks. Ei, need teised kassid ei ole südames pahad, sest ükski kass ei ole kuidagi moodi paha või halb vaid nad on lihtsalt domineerivad. Nemad arvavad, et see on mäng, kui hell Leia tagaajamismängus kõrgele pessa kihutatakse. Nemad ei näe, et Leia silmis on hirm. Leia on rahulik ja hell, tema ei mõista seesuguseid üliaktiivseid ja jõulisi mänge. Tema ei taha mürada ja üksteisega maadelda, tema tahab olla hoopis mõne kassi kaisus, üksteise peakesi lakkuda, ninamusisid jagada ja lihtsalt elu nautida. Kuid turvakodus ei saa ta seda teha. Turvakodus kihutatakse ta kõrgele pessa.

Leia.
Leia. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Äkki võiksid sina olla see, kes armsa Leia unistuse täidab ja talle kodu ning miks mitte ka seesuguse karvase sõbra kingib, kes kaisutaks ja aitaks kasukat pesta?

Kui sooviksid Leiale kodu pakkuda, siis palun võta turvakoduga ühendust aadressil info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles