PÄEVAKÄPP ⟩ Cuba otsib pelgupaika, kuhu hirmsa maailma eest peitu pugeda

, reporter-toimetaja
Copy
Cuba.
Cuba. Foto: Pesaleidja MTÜ

Inimesi veel pelgav kassike tuleks hea meelega kodusse, kus mõni nurrumootor juba ees ootab.

Cuba on umbes paari aastane kassikene, kes saabus Pesaleidja kassituppa 26.oktoobril 2019. aastal Paljassaare varjupaigast. Cuba leiti aga hoopiski ühe laohoone hoovist. Arvestades seda, et sellistes kohtades toimub alati väga vilgas ning ohtlik tegevus väikeste loomakeste jaoks, siis ilmselt on see ka põhjus, miks Cuba inimese suhtes on pigem skeptiline.

Cuba.
Cuba. Foto: Pesaleidja MTÜ

Cuba on üks äärmiselt hirmunud kiisu. Niipea, kui silmapiirile ilmub see kahe jalaga hirmsalt pikk tegelane, siis muutub Cuba täielikult. Cuba silmad täituvad hirmuga ning ainus, mida ta sel hetkel teha julgeb, on joosta hirmunult eemale. Samas on ta teinud viimase 9 kuuga väga tubli arengu, sest varasemalt eelistas ta enesekaitseks inimeste peale pigem uriseda ja kurjalt kähiseda.

Vastupidiselt inimestega läbisaamisele, klapib Cuba hoopis palju paremini teiste kassidega. Endise kolooniakassina tunneb Cuba ennast teiste kasside seltskonnas väga mugavalt. Tundub, et teised kassid pakuvad Cubale pigem turvatunnet.

Cuba.
Cuba. Foto: Pesaleidja MTÜ

Pesaleidja eesmärgiks ongi leida Cubale koht, kus teda ootab ees juba mõni teine kass. Juhul kui uues kodus teist kassi ei ole, siis ideaalis võiks Cuba minna koju koos mõne teise kassitoa kassiga.

Kui just sinul on soov võtta eesmärgiks muuta maailma paremaks kohaks ning sul ei tule julgusest puudu, siis palun kaalu Cubale kodu pakkumist. Selleks täida ära loomasoovija ankeet ning sinuga võetakse ühendust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles