PILDID ⟩ Naine avastas oma tualettpotist pea kahemeetrise mao

lemmik.postimees.ee
Copy

4. august algas Ameerikas, Colorado osariigis elava Miranda Stewarti jaoks suure ehmatusega, kui ta parasjagu tualetis olles potist vastu vaatava mao avastas.

Naine püüdis hommikul tuletti kasutades mitmeid kordi vett peale lasta, kuid mingil põhjusel ei õnnestunud see kordagi. Ühel hetkel märkas Stewart mao pead. Naise sõnul oli see üks tema suurimaid lapsepõlvehirme, mida ta alati väga ebatõenäoliseks oli pidanud.

Kuigi naine arvas, et näeb juhtunut unes, oli tema õnnetuseks tegu elusa maoga, kelle päästmiseks kiirelt tegutseda oli tarvis. Stewart sulges potikaane ning palus oma elukaaslasel Cole Mohsil kiirelt appi tulla.

Paarike võttis ühendust ka korteriühistu esimehe Wesley Sanfordiga, kes saabus korterisse sama päeva pärastlõunal. Selleks ajaks oli madu leidnud endale mõnusa pesapaiga tualettpoti veepaagis. Sanford ja Mohs otsustasid koos poti veepaagi lahti murda ning eksinud mao vabadusse päästa.

Veepaagist saadigi äärmiselt ettevaatliku ja hoolika päästeoperatsiooni tulemusena roomaja kätte. Sanfordi sõnul on tegu maisi-roninastikuga, kes pole küll mürgine, kuid võib kasvada kuni hirmutava 180 sentimeetri pikkuseks.

Paarike kahtlustas, et madu võis põgeneda mõne naabri juurest, kuid korterielanike küsitledes ei leitud omanikku kuskilt. Lugu leidis siiski õnneliku lõpu, sest korteriühistu esimees Sanford otsustas mao endale võtta, et talle sobiv elukeskkond pakkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles