PÄEVAKÄPP Modellilike jalgadega krutskivend Herman otsib kodu

, reporter-toimetaja
Copy
Herman.
Herman. Foto: Kasside Turvakodu MTÜ

Inimesed pakuvad Hermanile väga huvi, aga esimene pai on kiisul veel saamata. Aga küll seegi tuleb. Alguses ei saa vedama, ...

Kevadel asus Kasside Turvakodu päästma ühte Sillamäe kassikolooniat, kelle üheks liikmeks oli see sama musvalge noor kassipoiss Herman. Endise tänavakassina on Herman esialgu veel inimeste suhtes umbusklik, kuid tema kohta kehtib väga hästi eestlaslik ütlus “vaga vesi, sügav põhi”. Nimelt on Herman väga uudishimulik ja mänguhimuline, misttõttu tunneb ta inimesega seltsimise vastu väga suurt huvi. Herman on nagu väike vari, kes inimesel järel käib ja vaikselt luurab, kes see inimloom seesugune on. Kassipoiss on ka ära proovinud kõik kratsipuud, mängupallid ning kasutab väga osavalt ka turvakodu seinal rippuvat ralliratast.

Herman.
Herman. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kasside Turvakodus ollakse kindlad, et mõne mängutuuri pärast libiseb Herman sujuvalt paikäe alla ning saab oma elu esimesed paitused. Ta teeb ju iga päev väikseid samme inimestega sõbraks saamisel! Teiste kassidega on Herman muidugi eeskujulikult väga sõbralik – nendega saab mängida, nende kaisus magada ning muidugi üheskoos saab ka igasugu seiklusi ette võtta! 

Kui sina ja sinu nurrumootor otsite endale veel ühte sõpra, siis võite kindlad olla, et Herman oleks teie perre üks äge täiendus!

Herman on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. 

Kui sooviksid kiisule kodu pakkuda, siis palun kirjuta info@kassideturvakodu.ee.

Kui sooviksid anda oma panuse tänavakasside päästmiseks ja nende raviarvete tasumiseks, siis sinu annetus on väga-väga oodatud:

• annetustelefonidel (töötavad Elisa, Telia ja Tele2 võrkudes):

900 6575 – kõne hind 5 eurot

900 6700 – kõne hind 10 eurot

või

• arveldusarvele:

Saaja: MTÜ Kasside Turvakodu

IBAN: EE712200221035355855

SWIFT: HABAEE2X

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles