PÄEVAKÄPP ⟩ Nurr elas valusad haavlid kintsus, aga ikka armastab kõiki

, reporter-toimetaja
Copy
Nurr.
Nurr. Foto: MTÜ PESALEIDJA

See särava must-valge kasukaga, madala turja ja tugeva kehaehitusega igavesti uudishimulik kassipoiss armastab maailmas üle kõige inimest. Kui inimesi on ruumis natuke liiga palju, siis ta parema meelega piilub neid kaugelt, aga samas tunneb ta siiski vajadust püsida «piisavalt lähedal», et olukorral silm peal hoida.

Nurr oskab jalutada traksides ja on ka käinud eksprompt koos Pesaleidja vabatahtlikega kaasas tähtsatel kohtumistel, ennast igati ideaalselt üleval pidanud ja ära söönud kõik singi, mis talle on pakutud.

Nurr jõudis Pesaleidja hoole alla eelmise aasta alguses otse omast kodust. Mureliku pere sõnul käitus ta pereliikmetega agressiivselt ja nad ei osanud sellega toime tulla. Pesaleidja on ka varem kokku puutunud kassidega, kes justkui on agressiivsed ja ootamatult tuleb välja, et looma käitumise taga on hoopiski teised põhjused. Nii ka Nurri puhul. Nurr ei olnud agressiivne, ta ei olnud ohtlik – tal oli valus. Nimelt tabasid vabatahtlikud ära hetke, mil Nurr nende paitustele valulikult reageeris ja uhket kassi ootaski ees kliinikusse sõit.

Üks arstilkäik ja röntgen hiljem ning Nurri vabatahtlik sai kliinikust info, et otseloomulikult reageerib Nurr valulikult – tema paremas tagumises reies leiti esimesel hinnangul ei vähem ega rohkem kui kolm kuuli!

Nurr.
Nurr. Foto: MTÜ PESALEIDJA

Selleks, et Nurr ei peaks enam valu kannatama käis ta operatsioonil, et võõrkehadest vabaneda. Operatsiooni käigus tuli välja, et tegemist ei olnudki õhupüssikuulidega vaid hoopis haavlitega. Uskumatu, et meie seas on inimesi, kes kaitsetut kodulooma tulistama lähevad. Nurr vabanes operatsiooni käigus kahest haavlist. Kolmas kahjuks oli nii sügaval rasvkoe sees, et seda eemaldada ei saanud. Õnneks ei tee see talle ka haiget ja Nurr on ilusti taastunud. Ta on taas see päikseline ja palavalt inimesi armastav, natuke koeramoodi kass.

Nurr on valmis alustama oma uut elu. Ta võtab vastu külalisi ning näitab neile, kui tore ta olla võib, peaga leebelt puksides. Ta on kastreeritud, vaktsineeritud ning saanud ka regulaarselt parasiiditõrjet.

Nurr.
Nurr. Foto: MTÜ PESALEIDJA

Kui Sa tunned, et üks pisike, aga tugev kass on Sinu elust puudu, siis täida loomasoovija küsimustik ning Nurri vabatahtlik võtab Sinuga ühendust:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles