PÄEVAKÄPP ⟩ Pelglik Iti on kodu oodanud kolm pikka aastat: kas tagasihoidlikkus ei olegi siis voorus?

, reporter-toimetaja
Copy
Iti.
Iti. Foto: Pesaleidja MTÜ

Iti oli tubli kassiemme, kes sattus Pesaleidja kassituppa koos oma pisikeste põnnidega. Vapralt hoolitses, kaitses ja õpetas ta oma pojukesi, kes leidsid riburadapidi oma kodud. Nüüd ometi võiks ju olla Iti kord! Nii piilubki ta oma imeägedate roheliste silmadega igat kassituppa sisenejat.

Itil täitub septembris kassitoas kolm pikka aastat – nii kaua ootavad kodu vähesed. 

Kassituppa tulles otsivad inimeste pilgud alati erilisi kasse. Iti ongi väga erilise välimusega kass, saja kassi hulgast leiab silm tema kireva kasuka hetkega üles. Ometi pole sellest piisanud – ju on tema pelglikkus siiani alati määravaks saanud ja valituks keegi teine osutunud.

Iti.
Iti. Foto: Pesaleidja MTÜ

Kuid kellel on kannatlikkust, see märkab, et Iti nuusutab uudishimulikult inimese kätt ja võtab sealt vastu head-paremat, samas kui silituseks väljas sirutuv inimkäsi on ikka natuke liiga hirmus. Seetõttu tuleb arvestada, et Iti vajab uues kodus aega harjumiseks ja usalduse kasvatamiseks, talle sobib pigem vaikne kodukeskkond.

Iti on steriliseeritud, vaktsineeritud, kiibistatud ning saanud parasiitidevastase tõrje. Et kassi võtmine oleks muretum, tuleb Itiga kaasa ka Pro Plani kinkekott.

Iti.
Iti. Foto: Pesaleidja MTÜ

Kui tunned, et sooviksid pakkuda Itile kauaoodatud kodu, siis täida ära loomavõtja küsimustik ning sinuga võetakse ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles