PÄEVAKÄPP ⟩ Ükssilm Justusel pole oma kodu kunagi olnud

, reporter-toimetaja
Copy
Justus.
Justus. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kasside Turvakodus ootab oma elu esimest päriskodu ja paid hea isuga Justus.

Kassipoiss Justus saabus Kasside Turvakodu hoole alla eelmise aasta maikuus. Väikse hurmurpoisi üks silm oli tänaval nii raskelt vigastada saanud, et see tuli turvakodusse jõudes koheselt eemaldada. Nii muutuski selle halli poisikese elu igaveseks – ta sai lahti pikalt valu teinud silmast, pääses tänavalt sooja turvakodusse ning alguse sai ka päriskodu ootus.

Nüüdseks on see vahva ükssilm oma päriskodu oodanud lausa aasta ja 3 kuud, kuid tema inimesi ei paista veel kusagilt. Kus küll on vahva ühesilmse Justuse südamesõbrad?

Justus ise pingutab küll kõigest väest, et endale oma inimesed leida. Kui esialgu võis Justust leida üksinda kõrgel pesas nukrutsemas, siis nüüd on ta juba inimese hoolitsusega harjunud. Nõudliku ilmega piidleb Justus turvakodu töötajaid köögiukse peal ja mõtleb, kuhu küll söök nii kauaks jääb?! Kassidele konservi andes on Justus esimene, kes sabatuti välkudes ja oma ühe kelmika silma särades kohale jõuab ja väikse notsu kombel konservi mugima hakkab. Päris pai veel Justus saada ei julge, kuid on näha, et ta on kohe-kohe sedagi barjääri ületamas. Ehk võiksid hoopis Sina olla see, kes Justusele päris oma kodu kingib ja talle esimese paituse saab teha?

Kui sina sooviksid Justusele päriskodu pakkuda, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles