PÄEVAKÄPP Endine kolooniakass Leia uhkeldab eriti siidise kasukaga

lemmik.postimees.ee
Copy
Leia
Leia Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Leia on päästetud Anija 21-pealisest kassikolooniast. Leia esivanemad olid juba aastaid kinni ühes lõpmatus ringis — nad elasid ühe vanainimese hoovis, igal aastal sündisid uued pojad, kelle elutee talvekülmadega otsa sai

Õnneks otsisid vanainimese nooremad sugulased viimaks kassikestele abi ning Leia pääses ühes oma sõpradega sellest õudusest. Nüüd ootab Leia Kasside Turvakodus päriskodu!

Kui esialgu oli Leia turvakodus veel arglik, siis nüüdseks on Leiagi tunda saanud pehmeid paitusi. Oi, kuidas kassipiigale meeldivad kõrvataguste sügamised ja lõuaalused paitused. Kui neid vaid saaks rohkem ja iga päev, muutuks ka Leia enesekindlamaks ja näeks, et keegi armastab teda väga!

Mine väikesele alustavale paimaniakile külla ning kingi talle päriskodu. Küll sa siis näed, kui vahva ja hell Leia on! Tasub ka mainida, et Leial on üks turvakodu kõige siidisemaid kasukaid.

Leia on steriliseeritud, vaktsineeritud ja kiibitud. Turvakodus ootab uut kodu alates 21.04.2020. Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta turvakoduga ühendust info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles