PÄEVAKÄPP ⟩ Neli aastat oodanud Indi kodu ei paista kusagilt

lemmik.postimees.ee
Copy
Indi
Indi Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Indi on kaunis kassitüdruk, kes saabus Tapalt Turvakodu hoole alla koos oma kolme imetillukese kassilapsega. Indi oli esialgu inimesega kohtumisest niivõrd šokeeritud, et üritas ennast peita kõikvõimalike asjade taha. 

Oli selge, et Indi on sündinud ja kasvanud tänaval ning tema kokkupuuted inimestega olid olnud vaid halvad. Ta ei teadnud veel, et inimene võib olla ka hell ja hea, et inimene võib paitada ja kaissu võtta. Et inimene võib hoolida ja armastada. Armastada just Indit!

Esialgu tundus suur armastus Indi jaoks täiesti võimatu. Kas tõesti võib keegi ka temast hoolida? Kas tõesti on maailmas keegi, kes hoopis hoolib ja armastab? Nüüd hakkab Indi ka ise seda uskuma. Indi on alati esimeste seas Turvakodusse tulijaid tervitamas. Alati on ta söögikausi ees kõige esimene ning head ja paremat Indile pakkudes, on kassitirts nõus, et ehk ta võiks isegi sulle oma südame kinkida. Kui sa annad kanafileed, siis järelikult pead lugu heas toidust ning hea toit on see, millega Indi südant saab võita. Öeldakse, et armastus käib kõhu kaudu ning Indi on sellega sajaprotsendiliselt nõus!

Indi ootab hella peret, kus vaikselt uue koduga kohaneda. Ta tahab kodu, kus teha tagasi oma lapsepõlv, mis tänaval kasvades vahele jäi. Ta tahab kodu, kus ennastunustavalt pallikestega mängida ning päikeselaigus kõhupaisid nautida. Praegu ei ole lihtsalt tema inimene veel tulnud.

Indi on steriliseeritud, vaktsineeritud ja kiibitud. Kui sina sooviksid kaunile Indile pakkuda oma jäägitut usaldust, lubad olla kannatlik ning armastada teda tingimusteta, siis kirjuta Indile info@kassideturvakodu.ee. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles