PÄEVAKÄPP ⟩ Kodu kaotanud Nilsson tahab teada, kas tema polegi armastust väärt

lemmik.postimees.ee
Copy
Nilsson
Nilsson Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Nilsson on armas ja kelmikas kassipoiss, kelle elutee on olnud täis keerdkäike. Just nagu paljud teised kiisud on ka tema hülgamise ohver. Tema pere kolis ning kahjuks ei sobinud Nilsson enam uude koju. 

Nilsson on aga rahulik aadlihärra, kelle lemmiktegevus on loomulikult magamine — öösiti puhkab ta oma troonil (loe: toolil), kuid kõige magusam uni tuleb päeval, kui ta osavalt voodikatete alla poeb ning end pehmes tekiurus sisse seab, justkui väike rebasepoiss. Tavaliselt on ta end tööpäeva lõpuks kenasti välja puhanud ja tuleb töölt saabunuid esikusse tervitama ning pakub neile paitamiseks oma pehmet kõhtu.

Nilssonile meeldib ka jahisport ning tema lemmiksaagiks on paelad ning ja otsas rippuvad hiired. Jaht on loomulikult suursündmus, milles osalevad kõik. Soojenduseks tuleb võtta nööri otsas rippuv hiir ning sellega õhus lindu imiteerida — see annab Nilssonile motivatsiooni peasündmuseks, milleks on lindijaht. Lemmikkoht lindijahiks on muidugi pehme voodi, kus peale saagi mitmekordset käppade vahele püüdmist saab mõnusa uinaku teha.

Mis Sina arvad, kas selline vahva kass nagu Nilsson on väärt teist võimalust? Kui sina soovid Nilssonile kodu pakkuda, siis kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles