PÄEVAKÄPP ⟩ Turvakodus kiusamise all kannatav Leila tahab päriskoju

lemmik.postimees.ee
Copy
Leila.
Leila. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Niisamuti nagu on inimeste vahel erinevaid suhteid, on erinevad suhted ka kasside vahel. Kes ei suuda üksteisest sekunditki eemal veeta ja ühise tandemina ringi liiguvad, kes hoiavad parema meelega omaette ja ajavad asju omasoodu ning siis on need, kes millegipärast omavahel lihtsalt ei klapi.

Turvakodus on õnnetu kassitirts Leila, kes on sealsetes kassikambrites elanud juba mõned kuud, kuid tunneb suurt hirmu. Millegipärast on just tema võetud kassikeseks, kes teistele sageli «ette jääb» ja siis suure tagaajamise saatel kõrgele pessa peitu aetakse. Leila on ise lihtsalt nii alalhoidlik ja malbe, et ei tee enda kaitsmiseks midagi. Ta lihtsalt istub pärast pikka aega pesas peidus, endal silmad hirmul ning loodab, et see kõik läheb mööda. Kuid ei lähe... Nii kui Leila julguse kokku võtab ja kassikambrites oma käpakesi sirutab, et veidi ringi uurida, kordub kõik taas. Leila saab rahu vaid siis, kui aktivistid tuduvad ning tema saab väikse ebamaise haldja kombel kiirelt ühe ringi kassikambrites jalutada.

Turvakodu vabatahtlikud teavad, et kuni Leila on turvakodus, jääbki see muster korduma ning ainuke väljapääs on leida kassitirtsule päris oma kodu. Küll siis saaks Leila rahulikult oma kodus ringi jalutada, enda selja julgelt sirgu lüüa, elu nautida ja inimesegagi rahulikult suhelda.

Kas sina võiksid olla see, kes väikse Leila silmi sära tagasi toob?

Leilale päriskodu pakkumiseks kirjuta aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles