PÄEVAKÄPP ⟩ Lustlik Luukas tahaks esimesel võimalusel päriskoju kolida

lemmik.postimees.ee
Copy
Luukas
Luukas Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

«Heihopsti, sõbrad, vaadake siia! See siin olen mina, mustvalge paarikuune kassilaps Luukas.»

«Vahel ütlevad osad minu kohta ka Lustikummut või hoopiski Lusti nagu lustlik. Ma olen lihtsalt nii särav ja vahva kassipoiss, et minuga koos lihtsalt on lustlik ja lõbus!

Huvitav, et millegipärast ei ole minu sära veel kodupakkujatele silma jäänud. Ega ma ei salga, et päriskodu leidmine on väga raske. Muudkui soovitakse neid kõige kõige nooremaid kassipoegi. Mida noorem, seda parem, kuid mina olen ju juba vanem kui kaks kuud.

Sellegipoolest olen veel väike kassipoeg, armastan mängida ja mis kõige olulisem - otsin päris oma südamesõpru. Kas mina siis polegi väärt oma inimesi, sest olen veidi vanem kui need väga tillukesed, äsja tänavalt leitud kassititad?

Üritan seda nukrust endale mitte hinge lasta ning keskendun hoiukodus lustimisele ja uute oskuste õppimisele. Olen juba selgeks õppinud, kuidas hoiupere isiklike kassidega mürada, kuidas botaanikaga tegeleda, tean väga hästi, et halvemateks päevadeks tuleb varakult valmistuda ning selle jaoks olen kapi alla juba terve armee mänguasju kogunud.

Ja no need paitused ja kaisus magamised... Uuujee, ma lihtsalt pikutaks inimeste kõhu peal, ise pikk nagu väike vorstike ja naudiks kõiki kõhupaisid!

Kui sina või mõni sinu sõpradest on ühe lustliku kassipoja otsingul ning lubate mind armastada tänasest päevast igavesti, siis kirjutage mulle, Lustlikule Luukasele! Unustasin enda kohta lisada, et olen suurepärane sõber kõigile – nii lastele kui teistele loomadele! Koos on ju lõbusam! 

Kirjakesi ootan aadressile info@kassideturvakodu.ee.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles