PÄEVAKÄPP ⟩ Lastesõber Kelli igatseb väikeste semude järele

lemmik.postimees.ee
Copy
Kelli.
Kelli. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Mõni aeg tagasi jõudis Kasside Turvakodu hoole alla üks imearmas kassitirts Kelli, kes elas pikka aega väga kehvades tingimustes.

Oi, kuidas väike Kellikene juba esimesest hetkest paikäe all justkui sulavõiks muutus. Turvakodu vabatahtlikud arvasid, et Kellil ei saa iialgi paitustest küll, sest tema tahtis ikka ja jälle inimese lähedale pugeda.

Kelli eriline inimlembus avaldus aga siis, kui meie vabatahtlik oma lapse turvakodusse kaasa võttis. «Jess, viimaks ometi viitsib keegi kaua suletutiga viibutada, pallikesi visata ja muudkui mind sügada,» mõtles Kellikene ja nautis väikse lapse tähelepanu. Kohe sai selgeks, et just Kelli on üks nendest hoolealustest, kes imehästi mõne perekonna unistust lastesõbralikust kassist täita võiks.

Kassipiiga Kelli ootabki nüüd oma südamesõpru ning loodab, et leiab nad kiiresti. Nii paimaias kass ju peaks turvakodus elamise asemel päris oma kodus pikutama - vabandust... alustame uuesti! Nii paiamaias kass peaks turvakodus elamise asemel päris oma kodus paitusi nautima!

Kirjuta juba Kellile ja kingi talle päriskodu!

Kelli ootab kirju aadressil info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles