PÄEVAKÄPP ⟩ Ihuüksi korterisse omanikku ootama jäänud Puhvtups on tõeline konservilemb

lemmik.postimees.ee
Copy
Puhvtups
Puhvtups Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Märtsikuus märkasid tähelepanelikud naabrid ühe kortermaja aknal üksinda nutmas pisikest mustvalget kassipoissi. Omavaheliste vestluste tulemusel said naabrid varsti selgeks, et kassiomanik on hiljuti haiglasse viidud ning kassike on seni korteris ihuüksi elanud. 

Kiiresti anti kassikesest teada ning väikene karvapall päästeti üksindusest. Kiisuke toimetati Tallinna Loomade Varjupaiga hoole alla, kus ta oli väga stressis. Sealt edasi koliti ta Kasside Turvakodusse, kus vabatahtlikud ristisid mustvalge kassipoisi Puhvtupsuks ning asusis teda julgustama.

Nüüd on sellest stressis ja õnnetust karvapallist saanud suurim konserviröövel turvakodus. Nii kui köögis käib «klõps» ja konservitops avatakse, on väikene Puhvtups välgukiirusel köögis. «Vaata mind, ma olen nii õnnetuke ja nii tilluke! Ma lihtsalt vajan hästi palju konservi, et murtud südant ravida», vihjab Puhvtups.

Lisaks oma konservilembusele on Puhvtups oma iseloomu veelgi avaldanud. Nüüd teavad vabatahtlikud, et Puhvtups on üks tõeliselt paimaias kassipoiss. Eriti hea meelega vahetab ta paitusi konservide vastu – sina paita ja tema sööb konservi! 

Nüüd ootab imearmas väikene konserviröövel Puhvtups uut võimalust – uut kodu ja uut südamesõpra! Puhvtups on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 18.04.2020. Kui oled temast huvitatud, saada kiri aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles