AITA LEIDA KODU ⟩ Nooruke Bosse peab enne kuu lõppu päriskodu leidma

lemmik.postimees.ee
Copy
Bosse
Bosse Foto: Eestimaa Loomakaitse Liit

Eestimaa Loomakaitse Liidu hoole all ootab oma inimest koerapoiss Bosse, kes on oma lühikese elu jooksul mitu korda kodust ilma jäänud. 

Pooleteiseaastane sõbralik ja tore Bosse on oma inimese otsingul. Kuigi alles nooruke, vajab Bosse kodu juba mitmendat korda. Algselt kurba ketikoera elu elanud Bosse leidis endale pere, kuid kahjuks on tänaseks selgunud, et kutsa väikeste loomadega ei sobi, sest kipub kasse ja väikseid koeri kiusama — ei ründa küll agressiivselt, kuid võib haiget teha. Samuti tahab Bosse aeg-ajalt rändama minna. Seetõttu peaks Bosse uues kodus olema koerakindel aed.

Lastega on Bosse ülisõbralik, ta naudib nende seltskonda ning hoiab ja kaitseb igas vanuses lapsi. Mänguhoos võib ta küll veidi tormakas olla, kuid sellest saab üle püsivuse ja õpetamisega.

Bosse tahab väga, et keegi ka teda hoiaks ja armastaks. Bosse ei taha pidevalt kodu vahetada — ta on tõesti armas ja vallatu koerapoiss, kellele on vaja leida õige inimene.

Kui sa tunned, et Bosse võiks sulle sobida või sa saad talle ka ajutist hoiukodu pakkuda, siis palun helista telefonil 56630918 või kirjuta info@loomakaitse.eu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles