PÄEVAKÄPP ⟩ Haldjakass Sessu: kus on minu koduke?

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Sessu on noor kassipreili, kes leiti tänavalt kassipojana. Tegemist on hella ja ebamaise haldjakiisuga, kes väärib endale südamlikku ja rahulikku päriskodu.

Kõik turvakodu fännid on tõenoliselt kuulnud ülivahvatest kassidest, keda iseloomude järgi justkui gängidesse saaks jagada. Näiteks Ron ja Puhvik võiksid moodustada turvakodu energiliste kraakate gängi ning ülimuhedad Gustav ja Gavroche mõmmikkasside gängi. Ühte väga erilist gängi võiks aga juhtida kaunis Sessu - see gäng võiks kanda nime «Ebamaised haldjakassid».

Turvakodu ebamaiste haldjakasside pealik Sessu näitab hästi, kuidas südamesse pugemiseks ei pea inimesele kukile ronima (nagu seda teeb Ron!) või oma pontsakate põskedega inimeste käsi puksima (nagu seda teeb Gavroche!). Saab ka olla hell, õrn ja ikkagi kõik tähelepanuavaldused vastu võtta. Just see hellus ja õrnus teebki Sessu väga ebamaiseks ning eriliseks.

Tihti avastavad turvakodu vabatahtlikud Sessu akna pealt korvist või mõnest pesast tukkumas, silmis nukker igatsus. Ta tahaks ka kuhugi kuuluda ja juba oma rõngas saba inimese südame ümber mässida, kuid tema ei taha selleks trikke kasutada. Tema tahab kogeda tõelist armastust - sellist, kus silma jäämiseks ja armastuse tekkimiseks ei peaks vigurdama. Sessu loodab, et keegi näeb temas ära oma südamesõbra, paitab tema pehmet kasukat ning tunneb seda haldjalikku hellust, mida meiegi.

Ebamaine Sessu saab kenasti läbi teiste kassidega ning sobib hästi mõnele sõbralikule kassile seltsiks!

Kui sina sooviksid haldjakass Sessule kodu pakkuda, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles