Lasnamäel otsitakse surnud varesed aia külge riputanud linnupiinajat (2)

lemmik.postimees.ee
Copy
Vares.
Vares. Foto: Peeter Langovits

Lasnamäe linnaosa valitsus palub abi, et tabada inimene, kes tapab vareseid ja riputab surnud linnu kooliaia külge.

«Eile õhtul hakkasid sotsiaalmeedias ringlema pildid surnud või tapetud varestest, kes olid riputatud Läänemere tee 31 asuva koolistaadioni aiale. Et vältida kurjategija reklaamimist ei hakka ma neid pilte levitama. Palume kõigil, kellel on infot selle teo kohta, anda märku linnaosavalitsusele või politseile,» ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

«Lindude piinamist ei saa mitte kuidagi aktsepteerida ning tuleb käsitleda kogu tõsidusega. Lasnamäe on loomasõbralik linnaosa ja selle elanikke sügavalt häiris see juhtum. Loodan, et suudame selle võika teo tegija üles leida,» lisas Svet.

«Juhtumid, kus loomad või linnud saavad vigastada või hukkuvad, tekitavad muret – loomade ja lindude väärkohtlemine on lubamatu,» ütles Ida-Harju politseijaoskonna ennetusspetsialist Teili Piiskoppel.

Politsei sai väljakutse Läänemere teele eile kella 20 paiku. Politseipatrull reageeris sündmuskohale ja suhtles tunnistajatega. Eile alustati selle juhtumi kõigi asjaolude väljaselgitamiseks väärteomenetlus. Ida-Harju politseijaoskond kogub praegu juhtunu kohta infot ja palub avalikkuse kaasaabi.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles