Jaapanlane arvas, et leidis tee äärest koerakutsika, kes osutus tegelikult ...

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Jaapanlane Marci leidis teeäärest pisikese kutsika, kellele ta pani nimeks Luna. Marcil ei olnud aga aimugi, et tegemist on rebasekutsikaga.
Jaapanlane Marci leidis teeäärest pisikese kutsika, kellele ta pani nimeks Luna. Marcil ei olnud aga aimugi, et tegemist on rebasekutsikaga. Foto: Kuvatõmmis Twitterist

Jaapanis leidis üks mees tee äärest pisikese hüljatud kutsika ja otsustas looma endale võtta ning tema eest hoolitsema hakata. Suur oli aga mehe šokk, kui ta avastas, et tema uus lemmik ei olnudki koer.

Mida teie teeksite, kui avastate tiheda liiklusega maantee äärest väikese loomalapse? 

Jaapanlane Marcy leidis näiteks mai alguses maantee äärest ühe hüljatud kutsika, kelle ta endaga kaasa viis ja otsustas looma eest seni hoolitseda, kuni ta talle uue kodu leiab, vahendas Mirror.

Marcy pani pisikesele kutsikale nimeks Luna ja postitas loomast Twitterisse pilte, kus otsis maantee äärest leitud koera omanikku. 

Suur oli aga Marcy üllatus, kui inimesed hakkasid tema piltide all kommenteerima, et tegemist ei ole teps mitte koeraga vaid rebasekutsikaga

Seepeale jagas Marcy ka talle kommentaari kirjutanutele tagasisidet, kus lubas, et laseb loomaarstil Luna üle vaadata, et teha kindlaks, kellega siis ikkagi tegu on. 

Loomaarsti juures selgus, et tõepoolest oli Luna hoopis pisike rebasepreili. 

Sellest hoolimata otsustas Marcy looma eest veel mõnda aega hoolt kanda, kuni tal selleks võimalus oli. 

Kuna aga rebaste koduloomana pidamine on Jaapanis seadusega keelatud otsustas mees pisikese rebadekutsika ühte loomade farmi viia. 

Selleks ajaks olid aga tema säutse vahva rebasepreili kohta hakanud jälgima tuhanded inimesed, mispeale otsustas Marcy jagada seoses rebasega ka väikest üleskutset. 

«Viisime rebase Kita Kitsune farmi. Oleksin väga õnnelik, kui teil tekiks võimalus Lunat nüüd seal külastada,» kirjutas mees viimases säutsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles