Vehklejanna Julia Beljajeva kutsub appi koduta kasse toetama

lemmik.postimees.ee
Copy
Julia Beljajeva ja kass Markiis
Julia Beljajeva ja kass Markiis Foto: Erakogu

Vehklemistipp Julia Beljajeva on suur loomasõber, kes ei suuda abi vajavaid neljajalgseid nähes kõrvaltvaatajaks jääda. Seetõttu toimub tema Facebooki fännilehel taas kampaania, millega kogutakse kodu ootavatele kassidele kassiliiva. 

Julia ning tema fännilehe eestvedaja, turundaja Brit Mesipuu, on heategevuskampaaniaid juba aastaid korraldanud. Muuhulgas on abi saanud näiteks MTÜ Tartu Kassikaitse kiisud, kellele anti üle 200 kilo toitu. Eesti Loomakaitse Seltsile (ELS) koguti 2018. aasta jõulude eel aga rekordiline kogus annetusi —  376 kilogrammi ehk ligi 1000 euro väärtuses head ja paremat loomatoodete kaubamärgi Dr. Stern laiast tooteportfellist. Ka seekordsele kampaaniale paneb õla alla justnimelt Dr. Stern ning kogutud toetuse saajaks on MTÜ Paita mind. 

Kuidas kampaaniale hoogu anda? Teha pole vaja muud, kui külastada Julia Beljajeva fännilehele postitatud kampaaniafotot SIIN, märkida see meeldivaks ja kirjutada kommentaariks «Dr. Sterni heategevusfond». Iga meeldimise ja kommentaari kooslus annetab kiisudele 100 ml kassiliiva. Kui soovid MTÜ Paita Mind asukaid muul moel toetada, võta selleks ühendust Brit Mesipuuga aadressil brit@milos.ee.

Dr. Sterni Heategevusfondi missiooniks on, et igal loomal oleks oma kodu. Fondi üheks eesmärgiks on harida loomaomanikke lemmikloomade soovimatu järelkasvu vältimise teemal. Lisaks julgustatakse inimesi varjupaikadest lemmikuid võtma ning toetatakse varjupaikadesse sattunud loomi. Kaubamärgi toodete müügituludest läheb üks protsent heategevusfondi, millega toetatakse varjupaikasid üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles