7 kuulsust, kes kiindusid oma karvasesse kaasstaari niivõrd, et võtsid ta endale päriseks

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: IMDB

Sophie Turner ja Zunni, Tom Hardy ja Rocco, Chris Evans ja Dodger... Mõnikord on näitlejate kaasstaarideks loomad, kellega saadakse nii hästi läbi, et nendest pärast võtete lõppemist loobumine ei tule kõne allagi. Nii ongi juhtunud, et mitmed kuulsused on karvase kaasstaari endale päriseks võtnud.

Sophie Turner ja Zunni seriaalist «Troonide mäng»

Sophie Turner (sinise kleidiga) ja Zunni (koer).
Sophie Turner (sinise kleidiga) ja Zunni (koer). Foto: IMDB

Koer nimega Zunni võeti mängima teleseriaali «Troonide mäng», kuid paraku kaasati ta vaid kahte episoodi. Järsku ei olnud Zunnil enam tööd ega kodu. Õnneks otsustas Sophie Turner (Sansa Stark) ta adopteerida, sest tal oli koeraga võtteplatsil väga hea klapp.

Turneri sõnul tahtis ta suureks kasvades alati koera, kuid tema vanemad ei olnud sellega kunagi nõus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Puppy love ...... ?

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Will Smith ja Abbey filmist «Ma olen legend»

Will Smith ja Abbie
Will Smith ja Abbie Foto: IMDB

Mitte ainult vaatajad ei armunud Sam'i, kes kehastas filmis «Ma olen legend» saksa lambakoera Abbey'd - seda tegi ka Will Smith ise! Kuna nende kahe vahel tekkis filmimisprotsessi ajal tugev side, tundus eraldamine pärast filmivõtete lõppemist võimatu.

James Gunn ja Oreo filmist «Galaktika valvurid»

James Gunn ja Oreo
James Gunn ja Oreo Foto: Can Nguyen/Capital Pictures/Scanpix

«Galaktika valvurite» režissöör James Gunn ja Oreo-nimeline pesukaru said headeks sõpradeks, kui viimane oli elus modell tegelaskujule Rocket Raccoon.

Gunn ja Oreo ilmusid isegi punasele vaibale üheskoos!

Tom Hardy ja Rocco filmist «The Drop»

Tom Hardy ja Rocco
Tom Hardy ja Rocco Foto: IMDB

Tõenäoliselt teate, et Tom Hardy on suur koerte fänn. See on tegelikult üks peamisi põhjuseid, miks ta osales filmis «The Drop» (2014), kus peategelane päästab hüljatud kutsika nimega Rocco. Pärast filmi linastumist adopteeris Tom Rocco endale päriseks ja kõmupiltnike võtete järgi tundub, et näitleja võtab koera kõikjale kaasa.

Ed O’Neill ja Bridgett seriaalist «Moodne perekond»

Ed O’Neill ja Bridgett
Ed O’Neill ja Bridgett Foto: IMDB

Kui O’Neilli tegelaskuju «Moodsas perekonnas» saab prantsuse buldogi nimega Stella, siis armub ta kohe. Sama juhtus ka päriselus.

Koer, kelle pärisnimi on Bridgett, sündis tänaval. Nagu sellest veel vähe oleks olnud, jättis ta maha ka perekond, kes ta endale võttis. Õnneks päästis Bridgetti agentuur, kes otsib loomi filmidesse ja seriaalidesse. Sealt edasi leidis ta päriskodu juba Ed O’Neilli juures.

Chris Evans ja Dodger filmist «Imelaps»

«Tasujad» täht Chris Evans kohtus oma kaastähe Dodgeriga esimest korda 2017. aastal, «Imelapse» võttel. Chrisi sõnul said nendest kiiresti parimad sõbrad ja nad on lahutamatud sellest ajast saati. Dodger, kes pole enam kutsikas, ilmutab end sageli omaniku Twitteri kontol.

Brendan Fraser ja Pecas teleseriaalist «Texas Rising»

Foto: IMDB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martha Stewart (@marthastewart48) on

«Texas Rising» võtteplatsil võis näha, et kõik teised hobused nokivad ühe kindla hobuse - Pecase kallal. Brendan märkas seda ja tõi Pecase koju.

Hiljem on näitleja avaldanud, et Pecasel tekkis eriline side ka tema autistliku pojaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles