VIDEO ⟩ Kassiomanik otsustas välja selgitada, mida lemmik üksi koju jäädes teeb

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: Kuvatõmmis videost

Viimasel ajal naljatatakse üha enam, et kassid on tõenäoliselt pahased, sest nende omanikud on nüüd päevade viisi kodus. Mõni hiirekuningas tunneb sellest aga rõõmu ja muutub kurvaks, kui üksi jääma peab. 

Rootslanna Ida Myrin otsustas välja selgitada, millega tema kolmeaastane kass Isola üksi kodus olles tegeleb. Naine sättis enne pooleks tunniks lahkumist üles kaamera ning pidi filmitud videot tagantjärele vaadates tõdema, et ei suuda enam kunagi lemmikut omapäi jätta. 

Vaid hetked pärast Ida lahkumist leidis Isola üles jalutusrihma, sättis selle koridoripõrandale ja näugus südantlõhestavalt. Rihma ühest kohast teise lohistamist ja häälitsemist jätkas kass seni, kuni Ida taas uksest sisse astus. 

Left my cat alone with a camera for 30 minutes and now I can never leave again from r/aww

«Isola on alati lähedust armastanud, kuid kuna oleme viimasel ajal palju kodus olnud, on ta sellega ära harjunud ja eriti nõudlikuks muutunud,» rääkis Ida veebilehele Bored Panda. «Talle ei meeldi, kui mina ja mu elukaaslane millelegi muule keskendume või tööd teeme — kui ta tähelepanu ei saa, muutub ta kurvaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles