PÄEVAKÄPP ⟩ Endine kolooniakass Puhvik unistab sõpradest, päriskodust ja heast toidust

lemmik.postimees.ee
Copy
Puhvik
Puhvik Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Veebruarikuu alguses hakkas MTÜ Kasside Turvakodu päästma 20-liikmelist kassikolooniat, mis end Tallinna külje all peitis. Igal nädal käidi püüdmisretkedel ja toodi endaga kaasa järjekordsed karvapallid, kelle eludele uue suund anda. Üks nendest vahvatest päästetud nurrikutest on siiamilaadne kassipoiss Puhvik.

Õues elades oli Puhvik üks väikene heatahtlik nahaal ning see aktiivsus ja kavalus on säilinud ka turvakodus. Just tema oli esimene, kes õue maha pandud konservikausi taha maandus, tema oli esimene, kes püügipuuri trikitati ning tema oli esimene, kellelt turvakodus hea konserviga esimesed paitused välja meelitati. Võiks öelda, et selle väikese koheva kassipoisi süda sulab hea toidu abil.

Kassikoloonias elamine on Puhvikust teinud kassipoisi, kes armastab teisi kasse. Talle meeldib nendega mängida ning uskuge või mitte, aga isegi konservikaussi jagada. Kui Puhvik mängus väsib, siis meeldib talle teiste kasside kaissu pugeda — ikka niimoodi, et vahele ei jää õhku ka. Ja kui sõprade kõrval ruumi pole, siis ta võib vabalt kellegi peas või sabatuti peal magada.

Nüüd unistamegi ühes Puhvikuga tema suurest tulevikust - elust päriskodus! Kindlasti võiks Puhviku päriskodus olla veel vähemalt üks kassike, sest Puhvikule meeldib teistega seltsida. Ootus kodus pakutavale heale toidule, pehmetele paikätele ja soojale pesale on vist sõnadetagi selge.

Kui sina sooviksid Puhvikule päris oma kodu pakkuda, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles