Päevakäpp Õrna hingega Paula on juba aastaid päriskodu ootel (1)

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kassitüdruk Paula saabus turvakodu hoole alla koos oma pisikeste poegadega Lasnamäe tänavalt. Keegi ei tea, kui kaua pidi õrna hingega triibik niimoodi tänaval elama ja oma poegi kurjuse eest kaitsma. Teame vaid seda, et tänavaelu kirjutas Paula silmisse oma mustri.

Paula silmist võib lugeda kõike – tõrjutust, ükskõiksust, ängi ja kannatust. Just selline ongi ühe tänavakassi elu. Lõputu võitlus oma elu eest. Sellise elu eest, mis on niivõrd piinav.

Nüüd on Paula turvakodus ning õpib iga päevaga aina rohkem inimest tundma, kuid need silmad… Need silmad on endiselt kurbust täis. Iga päev silitame selle tagasihoidliku kassitirtsu pead ning ütleme talle, et kõik on nüüd hästi ning küll varsti ootab tedagi oma päriskodu. Kuid siiski on meil kahtlus hinges. Nii kaua on Paula oma kodu oodanud, varsti lausa 3 aastat. Kas ikka on Paula jaoks oma kodu olemas? Kus ta nii kaua on? Miks pole keegi veel Paulas oma südamesõpra ära tundnud?

Paula sees on peidus üks hell kassihing. Me näeme seda. Ta vajab lähedust, hoolt ja armastust. Vaja on vaid veidi eneseusku, mida hetkel Paulal napib. Tema arvab, et ta ei ole mitte midagi väärt…

Kui Paula lugu Sind puudutas, siis paku kassitüdrukule päriskodu.

Paula on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 06.07.2017. Välimuselt on Paula väga erilise tabby mustriga.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta turvakoduga ühendust info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles