KITS VÕI LAAMA? ⟩ USA farm pakub üllatavat võimalust, kuidas igavaks muutuvaid videokoosolekuid lõbusamaks muuta

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
USA firma Sweet Farm pakub huvilistele võimalust kutsuda nende farmi elanikke virtuaalkoosolekutele inimesi lõbustama.
USA firma Sweet Farm pakub huvilistele võimalust kutsuda nende farmi elanikke virtuaalkoosolekutele inimesi lõbustama. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

USAs tegutsev Sweet Farm pakub kõigile huvilistele võimalust järgmisele videokoosolekule kutsuda ka näiteks laama või kits. 

Silicon Valleys asuv suurtalu Sweet Farm pakub kogu maailmas praegu kaugtööd tegevatele inimestele, kes peavad pidevalt erinevaid videokoosolekuid läbi viima, võimalust muidu üksluiseks muutuvatele kohtumistele looma seltsi kutsumisega vürtsi lisada, vahendas Business Insider.

Vähem kui 100 dollari eest saab koosolekule kutsuda mõne Sweet Farmi laamadest, kitsedest või muudest seal elavatest loomadest.

«Projekt, millele pandi populaarse konverentsitarkvara järgi nimeks Goat 2 Meeting, võimaldab inimestel tellida oma ettevõtete igapäevaste koosolekute mitmekesistamiseks juurde ka loomi,» rääkis Sweet Farmi kaasomanik Anna Sweet Business Insiderile.

Just selline näeb välja üks koosolek, kui kutsuda sinna ka üks Sweet Farmis elavatest loomadest.
Just selline näeb välja üks koosolek, kui kutsuda sinna ka üks Sweet Farmis elavatest loomadest. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Kuna koroonaviiruse pandeemia tõttu tuleb miljonitel inimestel kaugtööd teha ja seetõttu kasutatakse üha enam ka näiteks Zoomi, Google Hangoutsi või muud videokõnede tarkvara, siis mõtlesid Sweet Farmi omanikud, et miks mitte hakata pakkuma inimestele võimalust kaasata oma koosolekutele ka rõõmu pakkuvaid loomi. 

Sweet Farm loodud Goat 2 Meeting on aga vaid üks näide viimaste nädalate innovaatilistest projektidest, mis pakuvad inimestele võimalust videokoosolekuid vürtsitada.

Goat 2 Meeting hakkas teenust pakkuma märtsi keskel ja sellest ajast alates on neile esitatud juba enam kui 300 taotlust loomi koosolekule kutsuda.

Sweet Farmi loomad on näiteks osalenud ka mitmete Fortune 500 ettevõtete koosolekutel.

Ühe advokaadibüroo videokoosolekul osalesid loomadega kohtumisel ka sealsete töötajate lapsed. 

Lastele pakuti võimalust osaleda ka farmi virtuaalsel ringkäigu.

Hinnad koosolekutel ja virtuaaltuuridel osalemiseks algavad 65 dollarist ja seni on kallima teenuse eest küsitud 250 dollarit.

Vaieldamatult kõige populaarsem valik on aga seni olnud 65 dollari eest 20 minutiks mõne looma koosolekule tellimine. 

Valida saab kitsede, lammaste, sigade, lehmade, kalkunite ja laamade vahel.

Sweet Farm pakub ka tasuta virtuaalseid väljasõite koolidele ning mittetulundusühingutele. 

Praeguseks on nad korraldanud virtuaalekskursioone Suurbritannia ja Brasiilia koolidele ning ees ootab Põhja-Carolina kodutute varjupaigaga koostöös kavandatav jalutuskäik talus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles