VIDEO ⟩ Nutitelefoniga sääred teinud rebane mugistas suurest heameelest naerda

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Shutterstock

Veebilehel Reddit ringleb humoorikas video rebasest, kes pani pihta videot jäädvustava nutitelefoni, seda enam tagasi anda ei soovinud ning naeru kõkutades minema jooksis. 

USAs tegutsev mittetulundusühing SaveAFox tegeleb vigastatud ja haigete rebaste päästmise ja rehabilitatsiooniga ning võtab oma hoole alla ka karusloomafarmidest päästetud rebased. Kuna loomadega töötades tuleb ette nii mõnigi humoorikas vahejuhtum, jagavad organisatsiooni vabatahtlikud oma tegemistest sotsiaalmeedias agaralt videosid, vahendab veebileht Bored Panda.

Hiljuti postitasid nad veebilehele Reddit video rebasest, kes SaveAFoxi rajaja Mikayla Rainesi telefoni hambusse haaras ja sellega vehkat teha püüdis. Raines oli telefoni maapinnale pannud selleks, et enda joogasessiooni filmida, kuid Dixie-nimelisel rebasel olid sellega teised plaanid. 

Nii sündiski vahva klipp sellest, kuidas Dixie eikusagilt välja ilmus, telefoni ühes võttis ja minema lidus, ise samal ajal kõkutavat naeru meenutavaid häälitsusi tehes. Veel enne, kui Rainesil õnnestus oma seade kätte saada, püüdis Dixie seda maha matta. Kes teab — ehk oli tal plaanis hiljem omale sotsiaalmeediakonto teha. Vaata vahvat klippi!

Dixiedo fox runs away with my phone. Tries to bury it (play with sound on) from r/BetterEveryLoop
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles