VIDEO ⟩ Metallaia vahele lõksu jäänud hunt püüdis põgeneda koerte eest

lemmik.postimees.ee
Copy
Hunt sai nimeks Elizabeth
Hunt sai nimeks Elizabeth Foto: ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ - ARCTUROS / Facebook

Kreekas Thessaloniki lähedal pidad loomapäästjad appi tõttama hundile, kes oli püüdnud ronida üle metallaia ning selle varbade vahele lootusetult kinni jäänud.

Hundi lõksust päästmise võtsid ette loomade abistamisega tegeleva mittetulundusühingu Arcturos liikmed, kes kogu ettevõtmise ka videolindile jäädvustasid.

Emane hunt, kellele pandi nimeks Elizabeth, hinnati umbes kaheksa aasta vanuseks.  Päästjate hinnangul oli ta aeda ületada püüdnud seetõttu, et jäi silma kohalikele koertele, kes teda taga ajama hakkasid. Teadaolevalt veetis võsavillem õnnetus olukorras vähemalt kuus tundi.

Kuigi hunt oli üsnagi raskelt vigastanud ja kaotas palju verd, jäid tema elutähtsad organid terveks ning ta transporditi koheselt loomakliinikusse, kus veterinaarid haava puhastasid ja kinni õmblesid. 

Arcturose kõneisik Panos Stefanou sõnas, et hundi tervis on nüüdseks oluliselt paranenud ning ta suudab normaalselt süüa ja kõndida. Inimestesse suhtub ta jätkuvalt pelglikult ja esimesel võimalusel vabastatakse ta taas loodusesse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles