Tallinna loomaaed sulgeb teadmata ajaks siseekspositsioonid

lemmik.postimees.ee
Copy
Loomaaia õueala jääb esialgu jalutamiseks avatuks
Loomaaia õueala jääb esialgu jalutamiseks avatuks Foto: Eero Vabamägi

Seoses Covid-19 viiruse pandeemilise leviku ja Vabariigi Valitsuse väljakuulutatud eriolukorraga jätab Tallinna loomaaed ära kõik üritused, ekskursioonid, laste sünnipäevad, õppeprogrammid ja huviringide töö. 

Loomaaia õueala jääb esialgu jalutamiseks avatuks. Suletud on kõik siseekspositsioonid —troopikamajad, paksunahaliste maja, laste loomaaia laut, polaariumi maja —, meenepood ja keskkonnahariduskeskus (välja arvatud KHK sisse- ja väljapääs).

Loomaaia pääsmeid saab märtsi lõpuni osta ainult kaardimaksega lääne- ja põhjavärava iseteeninduskassadest. Piletikassades ja sularaha eest müüki ei toimu. Loomaaia aasta- ja kuukaardi ning soodustust tõendava ja tasuta külastusõigust lubava dokumendi alusel sissesaamiseks on kohapeal olemas külastusjuhid. Parklapileti saab osta iseteeninduskassast, valideerib kontrolör.

Loomaaed paneb kõigile südamele – kui sul on viirusnähud, kehv enesetunne või oled tõbine, jää koju ja täida Terviseameti antud juhiseid. Nii hoiad enda ja teiste tervist ning aitad kaasa viiruse levikule piiri panemisele. 

Edasiste tegevustega saab kursis olla loomaaia kodulehel ja sotsiaalmeedia vahendusel. Loomaaed võtab ühendust kõigiga, kellele peab ruumibroneeringute, sünnipäevade ja ekskursioonide tühistamisest teada andma. Samas jätkatakse igapäevast tööd ja loomaaiaga saab nagu ikka ühendust võtta telefoni ja e-kirja teel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles